Vi har lavet hjemmesiden sparolo med den ambition, at vi gerne vil give inspiration til, hvordan det er muligt at spare penge i hverdagen, uden at livet af den grund skal blive surt. Det startede som et individuelt projekt, da det blev mere og mere deprimerende at se beløbet som blev overført til budgetkontoen hver måned. Samtidig var det ikke et ønske at skulle gå ned på kvaliteten. Denne tanke – at det muligt at få det samme for mindre, er det bærende ved sparolo.

Vi tror på, at det er muligt for langt de fleste mennesker at få lidt mere til sig selv hver måned, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor har vi lavet budgettjek, som er en nem måde, hvorpå man hurtigt kan tjekke, om der er nemme penge at hente ved fx at skifte mobilabonnement.

Sparolo vil løbende blive udviklet i takt med at vi finder flere gode råd og ideer til, hvordan man kan spare penge uden at miste kvalitet.

Har du nogle forslag til, hvad vi skal skrive om er du meget velkommen til at sende os en mail eller skrive en kommentar nedenunder.

God fornøjelse