Sparolo anmelder tjenestetorvet.dk

*Indlægget indeholder reklamelinks.

Her på Sparolo har vi besluttet at anmelde nogle af de forretninger og services, som vi har gode erfaringer med i bestræbelserne på at spare penge. I denne anmeldelse skal det handle om prissammenligningstjenesten tjenestetorvet.dk

Hvad er tjenestetorvet?

Tjenestetorvet er en prissammenligningstjeneste, der har eksisteret siden 2010, og tjenesten hjælper dig til hurtigt og nemt at få nogle tilbud, på en service du selv bestemmer. Tjenestetorvet giver dig mulighed for at indhente tilbud på forsikring, erhvervsforsikring, A-kasse, Boligadvokat, advokat, boligalarm, Varmepumpe, Isolering og strøm. Alle områder er gode at indhente tilbud på, da der kan være mange penge at spare på at indhente tilbud.

Hvordan virker det?

Det virker ganske simpelt. Du indtaster nogle få oplysninger på deres hjemmeside og så venter du bare på at tilbuddene kommer. I vores tilfælde gik vi efter tilbud på strøm, og dagen efter var der 3 udbydere der ringede og præsenterede deres tilbud. Nemmere bliver det næsten ikke.

Alle tilbud er gratis og uforpligtende, så du har alt at vinde og ikke rigtig noget at miste. Fordelen ved at bruge en prissammenligningstjeneste er, at de forskellige firmaer, ved at du er i gang med at indhente tilbud. Tanken er derfor at de anstrenger sig ekstra for at give dig et godt tilbud, da de ved at du også får andre tilbud.

Du kan selvfølgelig også selv tage kontakt til forskellige forhandlere, og få tilbud, men der er bare noget nemt ved at indtaste nogle få oplysninger, og så kommer tilbuddene automatisk.

Den største udfordring er, at du ikke får det gjort, og skal du selv ringe rundt, er der stor chance for at du ikke får det gjort. Tjenestetorvet giver dig mulighed for at starte processen med det samme. Ja, du kan faktisk bruge et par minutter nu, og så er det hele i gang.

Vi prøvede at få tilbud på el

En god tjeneste skal man give en chance, og da vi alligevel var kommet til strøm i vores BUDGETTJEK var det helt oplagt, at give tjenestetorvet en chance. Vi klikke ind på tjenestetorvet, og udfyldte et par oplysninger. Dagen efter var der 3 forskellige selskaber der ringede og præsenterede deres tilbud. Det var behagelige sælgere, og samtalerne var korte og præcise. Vi oplevede ikke et forsøg på at få os til at slå til med det samme, da de jo godt vidste at der var flere i spil. De vi havde samlet tilbuddene kunne vi hurtigt se at der cirka var 500 kroner at spare, ved at skifte selskab. Ikke et kæmpe beløb, men mange bække små kan jo gøre en stor å, som man siger. Tidsforbruget var højst en time, så hvis man regner det ud som timeløn, så er det en ret fornuftig en af slagsen.

Alt i alt var det en positiv oplevelse og skulle vi kigge efter nogle af de andre services, så ville vi helt klart benytte tjenestetorvet igen.

Anbefaling

Er du ude på at spare penge, og vil du gerne have tilbud nemt og bekvemt, så er tjenestetorvet et rigtig godt sted at starte. Vores eget indtryk er positivt, og det er ikke sidste gang at vi benytter tjenestetorvet, når vi skal ud og indhente priser.

Du kan gå direkte til tjenesteorvets hjemmeside ved at klikke herunder (reklamelinks)