Sådan sparer du penge på dine forsikringer

Spar penge på forsikringer nemt, enkelt og uforpligtende med FINDFORSIKRING.DK. (reklamelink) En fremragende hjemmeside, der gør gør det nemt for dig at spare penge på dine forsikringer – mange penge måske?

Her kan du læse om vores oplevelse med FINDFORSIKRING.DK, (reklamelink)og læse om, hvorfor det nærmest er dumt ikke at give dine forsikringer et tjek.

Der er penge at spare

De 2 største forsikringsselskaber i Danmark er henholdsvis Tryg og Topdanmark. Hvis du bruger lidt tid på at søge på google efter deres overskud, sidste år i 2018 kan du finde nogle beløb, der siger langt over 1 milliard kroner i overskud. Det er rigtig mange penge, og det må også betyde, at der er mulighed for at få forsikringerne billigere.

Prøv lige at tænke over, hvor ofte du har set reklamer for forsikringsselskaber, hvor de reklamerer med prisen. Fx reklamer som vi kender det fra mobilselskaber, der konstant prøver at reklamere og konkurrere på prisen. Hvornår har du sidste set det? Det er ikke særlig tit, og hvorfor egentlig ikke. Det er som om der i forsikrings branchen er en eller anden forståelse, at vi ikke taler så højt om det, fordi vi ikke ønsker konkurrence. Mon ikke det er på tide at vi forbrugere begynder at kigge lidt mere på prisen på vores forsikring, så vi kan få mere konkurrence ind på markedet?

Samtidig er det nok sådan for mange mennesker, at forsikringer er noget vi tegner en gang, og så tænker vi ikke mere over det. Regninger betales bare helt automatisk, og vi håber, vi kan få hjælp når uheldet er ude.

Men ville det ikke være dejligt at få den samme eller en endnu bedre dækning med til billigere penge? Kan du ikke finde noget som du kan bruge et par tusind kroner til, hvert år?

Spar penge på forsikringer ved at bruge en online tjeneste

Der findes mange forskellige online-tjenester, som hjælper dig med at indhente tilbud på dine forsikringer. I dette indlæg koncentrerer vi os om hjemmesiden FINDFORSIKRING.DK, da vi selv har brugt tjenesten og synes det fungere super godt.

Findforsikring.dk

FINDFORSIKRING.DK’S (reklamelink) hjemmeside kan du ganske gratis indhente 3 tilbud på dine forsikringer. Du kan vælge, at indhente tilbud på en enkelt af dine forsikringer fx bilforsikring. Det anbefales dog, at du indhenter tilbud på alle forsikringer på en gang, da det hos de fleste selskaber er sådan, at du får rabat når du samler alle forsikringer i et selskab.

På forsiden vælger du, hvilke forsikringer du gerne vil have tilbud på. Herefter bliver du bedt om at indtaste diverse oplysninger, som fx bilen nummerplade, alder osv. og tilsidst udfylder du dine kontaktoplysninger.

I løbet af et par dage, vil du blive kontaktet af 3 forsikringsselskaber, som gerne vil give dig et tilbud på dine forsikringer. Når ud har fået alle tilbud kan du sammenligne med det du betaler i dag og se om der er penge at spare, eller om du kan få en bedre dækning.

Kan jeg ikke bare selv ringe forsikringselskaber?

Jo, det kan du sagtens, men hvorfor ikke gøre det nemt for dig selv? Fordelen ved at bruge FINDFORSIKRING.DK, er at du starter i en god forhandlingsposition. De ved, at du har været inde på findforsikring.dk, og de ved dermed, at du også får tilbud fra 2 andre selskaber. Det betyder, at forsikringselskaberne allerede fra start ved, at der er konkurrence, og de derfor er nødt til at anstrenge sig, hvis de vil have dig som kunde. Samtidig kan du også, når du snakker med dem lade en bemærkning falde om, at der er andre om buddet, hvis du ikke er tilfreds med deres udspil. I mange tilfælde kan de give yderligere prisnedsættelse.

HUSK, det er dem, der gerne vil have dig som kunde, og ikke omvendt, så du kan godt presse på for at få en god pris.

Hvis du har besluttet dig for at give dine forsikringer et eftersyn, så er det bare med gå i gang. Det tager cirka 5-10 minutter at udfylde oplysningerne på findforsikring’s hjemmeside, og de minutter kan vise sig at være godt givet ud. I gennemsnit sparer folk 2700 kroner på at bruge denne tjeneste jf FINDFORSIKRINGS hjemmeside. Selv om der ikke skulle være noget at spare, så er det stadig godt givet ud, da du får et overblik over dine forsikringer og måske opdager, at du ikke var dækket, så godt som du troede eller du havde en for stor dækning.

Det anbefales, at du giver dine forsikringer et tjek en gang om året eller en gang hvert andet år. Det tager ikke lang tid, og der kan være mange nemme penge at spare i løbet af ganske kort tid.

FINDFORSIKRING er en super tjeneste til dig der gerne vil spare penge på dine forsikringer. Vi giver gerne vores varmeste anbefaling. 

 Er du igang med at spare penge, så kan du overveje at tjekke dit budget

(Reklamelink)