Om

Velkommen til Sparolo. Her kan du læse om baggrunden for hjemmesiden, samt hvilke værdier vi arbejder udfra.

Vores mål

Vores mål er at give dig inspiration til, hvordan du kan få mere ud af dine penge, uden sure, kedelige og urealitiske spareråd, der ikke virker og som gør livet surt.

Vi bryder os ikke om ordet “spare”, da det klinger negativt og trist. Vi bruger dog ordet “spare” meget på vores hjemmeside, da det er det ord der giver mening.

Vores udgangspunkt er dog, at der ikke behøver være en modsætning mellem at leve økonomisk bevidst og samtidig få kvalitet. Hvad kvalitet er, er selvfølgelig forskelligt fra person til person, og der findes ikke et rigtig svar på det spørgsmål. Dog tror vi på, at det handler om bevidste valg omkring kvalitet og forbrug. At vi som forbruger tager ansvar og laver lidt forarbejde selv. Forbrugeren har en stor magt, og kan vi mobilisere den, kan vi også præge i en retning som kommer os selv til gode, fx ved lavere priser og øget konkurrence.

Vi ønsker at skabe økonomisk bevidste for brugere, der handler og tager stilling til, hvordan de bruger deres penge, og vi vil gerne være en hjælp på vejen. Det er bare bedre at bruge penge på en fed oplevelse, eller en ny ting som du har drømt om længe, end at bruge dem på fx en gammel bruser, hvor vandet fosser ud.

Troværdighed

Vi ønsker at levere troværdige forslag til dig. Vi selv prøvet de ting af som vi anbefaler, da vi synes det giver mest troværdighed.

Nogle af de links vi anbefaler er såkaldte affiliate links, som betyder at såfremt du benytte linket, så modtager vi en lille betaling, for at have henvist dig. Vores håb er, at det på sigt kan være med til at holde hjemmesiden kørende. Vi vil dog aldrig anbefale noget som vi ikke kan stå inde for, og som vi ikke selv har afprøvet.

Til sidst

Navnet på hjemmesiden er inspireret af navnet på en god vin, fordi vi tror på at der ikke behøver være en modsætning med kvalitet og sparede penge.

Vi håber, at SPAROLO kan være til inspiration, glæde og gavn.

Har du kommentarer eller emner, som du mener, vi skal skrive om, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Vi støtter:


Projekt Clean Ocean 125px